Mijn ‘yellow favorites’ van TK Maxx voor een frisse start!

Zóóóóó, iedereen klaar voor het ‘nieuwe’ jaar? Terug van weggeweest, het zand nog kriebelend tussen je neusvleugels, helemaal bijgekomen na jouw ultieme verkansie of staycation?

Ondanks dat ik in een lang verleden op school zat en dus niet begin aan een nieuw schooljaar (maar weer húp aan het werk), voelt het naderen van september toch als een nieuw jaar. Het gevoel van fris willen starten, vol nieuwe energie, hebben jullie dat ook? En welke kleur past daar nou beter bij dan… geel! In samenwerking met TK Maxx mocht ik gaan schatzoeken in hun winkel en heb ik mijn ‘yellow favorites’ uitgekozen.

Zoals jullie weten, heeft TK Maxx maar liefst 8 winkels (binnenkort nóg meer!) in Nederland waar je je slag kunt slaan voor unieke items. Grote merken opgekocht in kleine oplages, met een assortiment wat zowat elke dag weer wisselt, betekent het gewoon letterlijk weg = weg. No way José dat iemand in precies dezelfde outfit op een feestje staat! Me like!

tk maxx yellow

Als eerste zag ik dit supercoole broekje. Mosterdgeel en high waisted, altijd fijn. En weet je wat nóg fijner is: hij was maar € 16,99! BAMM! Kun je niet voor naaktlopen. Meenemen dus.

Tijdens mijn verdere zoektocht in de winkel stuitte ik op een heel mooi blousje, ook weer mosterdgeel, zat meteen perfect! Kan op elke kleur spijkerbroek, kort of lang, zomer of winter, multifunctioneel dus. Ra, ra, hoeveel deze mij heeft gekost? Ook weer € 16,99, told you so.

tk maxx yellow2

Wist je dat: alles bij TK Maxx op maat hangt en staat? Kan niet beter toch? Ik voelde me net Speedy Gonzales terwijl ik op jacht was naar mijn schatten.

Als klap op de gele vuurpijl sloeg ik nog mijn slag bij de verzorgingsproducten. Een working girl moet ook af en toe ontspannen toch? Een handscrub, douchegel en een superzachte handcrème gleden zo mijn winkelmand in. Ingepakt in zonnige verpakkingen, afgeprijsd sommige met meer dan 70%, ik kon het gewoon niet laten!

tk-maxx-yellow3.png
Krijg jij door dit artikel nou ook zo’n zin om los te gaan bij TK Maxx? Kijk dan snel hier voor een winkel bij jou in de buurt. Ben benieuwd naar de schatten die jij gaat vinden!

En door al dat mosterdgeel, heb ik nu zin in hotdogs, who’s in?? Doe ik mijn mosterdgele blouse aan. Leuk voor Insta, snap je wel toch?