TK Maxx’s Ridiculous Runway

Twee weken geleden, tijdens een heerlijk zonnig dagje, werd ik uitgenodigd voor een Ridiculous Runway van TK Maxx.

Ik had nog nooit eerder gehoord van TK Maxx (misschien jij ook niet?), dus ik was natuurlijk razend benieuwd naar wat ik kon verwachten (en wat kan er zo ridiculous zijn?!). Het werd een heerlijke middag bij het prachtige George Marina aan de Amsterdamse Amstel, mét bubbels. De zon in je gezicht en een leuke groep andere Instagramers/bloggers maakte het natuurlijk nóg gezelliger.

Die bubbels bleken een thema, want voor ik het wist kwamen drijvende luchtbubbels met dansende modellen erin aan mijn neus voorbij! Mode Influencers Amanda van Effrink (@amandavaneffrink), Tess van Daelen (@tessvandaelen) en Elise Boers (@tigerelise) hadden de modellen van top tot teen in festival outfitjes gestyled en dat was zeker een succes! Van shiny jasjes tot kittige tasjes, kopieer en plak maar in mijn kledingkast s.v.p.!

extra beeld.png

Dit unieke stijltje is typerend voor TK Maxx, want dit vind je precies zo in hun winkels. Je hoeft zeker niet op te kijken van opvallende printjes en andere uitgesproken items. Ingekocht in kleine oplages maakt het dat je niet veel meiden in dezelfde outfit zal kunnen tegenkomen op een festival of feestje deze zomer. Want dat kan wel eens pijnlijk zijn, als je ergens op en top verschijnt en 80% had die ochtend precies hetzelfde idee – jankennn! Goed excuus dus om dat ene leuke jurkje níet te laten liggen bij TK Maxx.

tekst 2

Maar nu komt het aller-állerleukste: alles in hun winkel koop je met flinke korting! Ik heb alvast 2 party ready outfitjes bedacht… (let even op de prijzen, my goodness!)

tk maxx3.pngtk maxx4.png

Wat vinden jullie?

TK Maxx (klik hier voor de website) heeft acht winkels in Nederland in Eindhoven, Rotterdam (2), Groningen, Den Haag, Heerlen, Amsterdam (2) en opent dit jaar haar negende en tiende winkel in Almere en Zoetermeer.

 Dus, wie gaat er mee shoppen?