Verantwoord verliefd op Ana Dyla

Wanneer je hoort dat ‘Ana Dyla’ staat voor pure liefde getuigen aan jezelf, kun je eigenlijk niet anders dan het roerend eens zijn. Als ik kijk naar de ketting die ik heb gekregen, denk ik sowieso alleen maar aan liefde!

De collecties worden geproduceerd in van die karakteristieke mini ateliers in het bonzend hart van Anatolië, Turkije. Van begin tot eind is Ana Dyla compleet bij haar team in Turkije betrokken, zodat alles eerlijk en duurzaam verloopt. Wist je bijvoorbeeld dat 80% van de edelstenen die worden gebruikt door het team van Ana Dyla zélf wordt gevonden? Hoe geweldig is dat!

Foto 06-07-18 11 21 19.jpg
Als er iets is waar ik een complete zwak voor heb – naast witte chocola en Britse kortharen – dan is het voor edelstenen. Er is voor mij niks puurder dan de vormen, schitteringen én kleuren van een edelsteen. Hij is zoals hij is en zoals hij is, is hij mooi. (Vat je ‘m nog ;-)?)

Foto 28-06-18 21 18 37.jpg

verliefd-e1530874437548.png

De ketting die ik heb gekregen heeft een hele grote steen, een blauwe chalcedoon. De ruwe onbewerkte steen gecombineerd met het elegante gouden omhulsel is voor mij de perfecte combi. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de werking van de edelsteen…

Foto 05-07-18 11 29 30.jpg

Een blauwe chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Niet alleen om zelf goed uit je woorden te komen, maar ook om goed te kunnen luisteren (daar hebben toch best veel mensen moeite mee (wie? Moi?!)). Naast vloeiend welbespraakt, word je dankzij deze steen ook gekalmeerd in stressmomenten. De steen maakt je ook nog eens tot een vrolijk, creatief en enthousiast mens. Klinkt best perfect hè? Eigenlijk vind ik deze steen ideaal voor iedere vrouw die in haar kracht wilt staan. Bij een examen, een belangrijk zakelijk gesprek of tijdens een feestje. Ik doe hem voorlopig niet meer af!

foto-2.png
Ana Dyla – oorbellen en 14 kt ring

tekst 2

Wat ik bijzonder vindt aan de sieraden van Ana Dyla:
  • Ana Dyla kiest bewust voor duurzaamheid en eerlijkheid. Alles wat zij gebruiken voor hun sieraden is van oorsprong uit het binnenland van Turkije en altijd fairtrade. Ze werken met de beste lokale zilver- en goudsmeden. Zo kun je je sieraden zonder schuldgevoel dragen!
  • Hun goal voor 2020 is om 100 eerlijke banen gecreëerd te hebben. En ze zijn zeker weten op de goede weg!
  • Ze hergebruiken oude sieraden en andere zilverproducten als basis voor hun sieraden. Elk sieraad wat je van hun koopt is recycled 925 sterling silver en in veel gevallen ook met een plating van recycled 14/18 karaat goud. Hoge kwaliteit dus, die nog duurzaam is ook!
  • Van een grote edelsteen maken ze meerdere kleine edelstenen (die ze vervolgens intact laten!). De vorm van de steen bepaalt zo de vorm van het sieraad, zo is ieder sieraad uniek. Loopt de buuf tenminste niet met precies dezelfde.
  • Ze verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, ze maken hierom van elk item altijd maar een handvol. Ook wel is een keer fijn na al het geweld van de massaproductie overal om ons heen.
foto 3
Ana Dyla – White Chalcedony

Een tijdloos sieraad aan jezelf cadeau doen is eigenlijk nooit zo gek, ik kan altijd wel 100 redenen bedenken. Je bent een keer op tijd op je werk verschenen, je moet binnenkort flaneren langs de boulevard van Marbella, je hebt een Tinder date overleefd, er zat een keer niks tussen je tanden na het eten of misschien ben je wel gewoon hartstikke jarig.

En om het nog leuker te maken krijg je 15% korting bij je aankoop met de kortingscode:
Robijn
bij een minimum besteding van € 40 (niet geldig op de sale artikelen) en je hebt altijd gratis verzending!

Zie je! Niet te lang over nadenken dus.

Klikkerdeklik snel naar de webshop van Ana Dyla om de liefde aan jezelf te verklaren.