GOODIEBOX gaat deze maand voor #Instafriendly!

Oké eerlijk: hoe vaak heb jij wel niet de meest fantastische selfie gemaakt en uiteindelijk toen besloten (na een uur wikken, wegen en bewerken) om hem tóch niet te plaatsen op Instagram? We halen al onze inspiratie van Instagram en zwijmelen weg bij de meest sprookjesachtige foto’s en zijn dan vervolgens een beetje té kritisch als het om onszelf gaat. Maar wat is er nou belangrijker dan jezelf gelukkig voelen om wie je bent van binnen en buiten?

GOODIEBOX is hierom met een nieuwe campagne gestart: #INSTAFRIENDLY! Daag jezelf eens uit om superlief voor jeselfie te zijn. Weg met die kritische blik en erin met die glimlach om je eigen schoonheid van binnenuit!

Foto 23-05-18 15 47 35.jpg

En om je inner beauty eens extra te onderstrepen heeft GOODIEBOX ook deze maand weer een geweldige box samengesteld vol met prachtige producten t.w.v. € 89 (allemaal in full size!) die jou het stralend middelpunt maken!

instafriendly.png

Foto 23-05-18 15 56 52.jpg

1. We beginnen met een heerlijke cleanser foam van Starskin. Maakt je huidje heerlijk zacht en ready om te gaan shinen vandaag!

Foto 23-05-18 15 54 41.jpg

2. Daarna een fijn serum van Evolve met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huid identieke stof (daar schrikt je huid dus niet zo van ;-)) en draagt bij aan de stevigheid van je huid. Sinds ik dit uit de GOODIEBOX trok en begon te gebruiken is mijn huid mooier dan ooit! Hij lijkt zelfs een stuk gladder… Niet voor niks dus dat hyaluronzuur vaak wordt gebruikt als injectiemiddel om rimpels op te vullen. Kun je toch beter eerst even dit serum gebruiken!

Foto 23-05-18 15 55 00.jpg

3 & 4. Als je dan vervolgens begint aan je make-up routine, gaan we gezellig verder met een catchy eyeliner van Doucce. Zonder horten of stoten glijdt hij zó over je ooglid. BAMM! Niemand kan meer om jouw verleidelijke oogopslag heen. Top it off met een booming highlighter van Uoga Uoga en jij voelt je de compleet vernieuwde versie van jezelf.

Foto 23-05-18 15 56 09.jpg

5. Als hekkensluiter, gebruiken we de Naobay face mist. Ik ben echt een enorme(!!) fan van face mist. Je kunt hem namelijk op meerdere manieren toevoegen aan je beautyroutine.

  1. Gebruik hem ná je make-up. Hij zorgt ervoor dat de boel niet op half 7 zit aan het einde van de dag wanneer jij nét die spetterende selfie wilt maken.
  2. Geef jezelf op ieder gewenst moment een heerlijke oppepper! Zet hem op je bureau, stop hem in je strandtas of tijdens een roadtrip in je dashboard kastje.
  3. Of, gebruik hem juist helemaal aan het begin van je routine, na het reinigen van je gezicht en het opbrengen van je serum en dagcrème. Een face mist sluit namelijk de poriën en zorgt er dus zo voor dat je make-up geen verstoppertje gaat spelen tussen jouw perfecte poriën!

perfect

Jij bent good to go voor die fantastische selfie op Instagram! En wordt het misschien geen selfie, dan voel jij je alsnog flawless genoeg om stralend die strandtent binnen te wandelen deze zomer. En stop vooral niet bij jezelf! Share the happiness en spread some liefde over je tijdlijn!

Kun jij ook nooit genoeg krijgen van beauty snuisterijen? Same here! Daarom ben ik zo super verliefd geworden op GOODIEBOX. Voor maar € 19,95 per maand is het bij jou ook elke maand feest aan de deur. De box heeft altijd een minimale waarde van € 65 en is gegarandeerd een blijmaker. Denk je nu: tell me more, more, more? Lees dan even mijn andere artikel hier.

Om het eindresultaat van deze hele #INSTAFRIENDLY beauty routine te laten zien, presenteer ik jullie bij deze mijn onbewerkte selfie:

*tromgeroffel…

Foto 24-05-18 15 33 45.jpg

Wat vinden jullie? Instagrammable of naahhhh ;-)? Don’t forget #INSTAFRIENDLY! Spread some loveeeeee.