Goed nieuws! Goodiebox nu ook in Nederland.

Of ik gezellig kwam ontbijten en mijn eigen GOODIEBOX kwam vullen… Daar hoefde ik geen seconde over na te denken! Het werd hóóg tijd om eens kennis te maken met dit Deense pareltje.

In Denemarken verblijdt GOODIEBOX al duizenden vrouwen per maand en als ik in mijn glazen bol kijk dan gaat het hier ook niet lang meer duren voordat de boxen je om de oren vliegen. Bij Goodiebox draait het he-le-maal om JOU. Ze doen alles eraan om je happy te maken en in de watten te leggen. Loop jij ook helemaal warm voor beauty snuisterijen? Ik dus ook! En hierop heeft GOODIEBOX het perfecte antwoord.

Voor maar € 19,95 per maand vertroetel jij jezelf met elke keer een heerlijk cadeau voor jezelf. Hoe zou dat voelen, om 12 keer per jaar jarig zijn…?!

De box heeft altijd een minimale waarde van € 65 en bevat voornamelijk full sizes! En dan niet met allemaal merkjes waarvan je denkt ‘who dis?’, maar denk aan een Vichy, Benefit, Eleven Australia en bijvoorbeeld L’Oréal!

nog meer voordelen

1.

Een persoonlijke blijmaker, bij GOODIEBOX maak je je persoonlijke beauty profiel aan. Handig! Want wat moet je nu met een serum voor krullen terwijl je gezegend bent met stijl haar?

2.

Ook zorgen ze er elke maand voor dat de box in een bepaald thema en in het seizoen past. Zo ontvang je dus niet een aftersun middenin de winter en ook niet drie maanden achter elkaar een mascara.

3.

En heb je die schattige doosjes al gezien? Elke maand krijg je een andere kleur, soms zelfs met een cute printje! Eéntje voor in m’n badkamer, ééntje voor naast m’n bed… Ik zie mezelf al een hele toren bouwen.

4. 

Just give it a try! Je abonnement is altijd opzegbaar. En ben je nou niet tevreden over iets wat je hebt ontvangen? Dan kun je ze gerust even aan hun jasje trekken, een kop koffie bij hun drinken om erover te praten of de box aan hun retourneren. Dan krijg je een vervangend product of je geld terug.

5.

Spaar voor gratis boxen! Laat de innerlijke beauty expert in jezelf los en geef elke maand je ontvangen producten een review op de site van GOODIEBOX. Voor elk beoordeeld product ontvang je 30 punten en bij 300 punten krijg je je volgende box helemaal gratis! Do we need to say more? goodiebox.png

Word jij hier nou net zo entusiast (Deens voor enthousiast, wat lijken we op elkaar hè?) van als ik? Bestel dan snel jouw eerste box hier!

kom maar door